Sommerfuglen

Bogreception og lidt nyt

Som du nok allerede har opdaget, så vælter bognyhederne ind ad døren i disse dage. Og det er ingen undtagelse for Sommerfuglen selv. Vores egen Marie Mønster Døllner udkommer med en teknikbog om patentstrik d. 15. september og jeg selv udkommer med Sjaler & tørklæder - året rundt samme dag.
Hvis du har været forbi butikken de seneste mandage, så har du måske lagt mærke til et nyt ansigt: Sys Fredens hjælper os hver mandag i øjeblikket og hun er netop udkommet med et hæfte med børnestrik.
Så, vi synes, der er lidt at fejre, og derfor holder vi en lille bogreception d. 21. september, hvor vi vil være rigtig glade for at se dig.

God fornøjelse.
Inga Walløe, Sommerfuglen

Sjaler og tørklæder - året rundt - Inga Walløe  Patentstrik - med en og to farver - Marie Mønster Døllner  Vinterbørn - Sys Fredens 
Invitation til Bogreception d. 21. september
I anledningen af at de tre bøger Sjaler & tørklæder - året rundt, Patentstrik - i en og to farver, og Vinterbørn er udkommet, inviterer vi til bogreception i Sommerfuglen.

Kom forbi butikken efter arbejde d. 21. september kl 16 - 17:30 og nyd et glas vin sammen med os.
Du kan møde Marie, Sys og Inga, som gerne signerer bøgerne. Du får naturligvis mulighed for at se modeller fra de tre udgivelser - og du kan også hilse på nogle af de menneskelige i form af Sys Fredens' børnebørn.

Der er lagt op til en hyggelig eftermiddag i butikken - vi håber, du kigger forbi.
 
Yndlingsstrik 4 - Katrine Hannibal
yndlingsstrik 4


Katrine Hannibal udkommer d. 15. september med Yndlingsstrik 4. Modellerne er alle strikket i Isagers garner og her vil du helt sikkert kunne finde en masse nye klassiskere til din garderobe.

Der er opskrifter på både tilbehør, lækre trøjer og jakker og størrelserne går fra XS til 3XL.

Hvis du er nysgerrig efter de tidligere bøger i serien, finder du dem lige HER.
 
   
Schoppel Wolle - Edition 6
schoppel wolle - edition 6


Det hele skal jo ikke handle om bøger, så vi vil også gerne præsentere et nyt garn for dig: Schoppel Wolle - Edition 6, som netop er landet i butikken.

Det er et super lækkert uldgarn, der vil gøre sig rigtig godt til blandt andet sjaler. Det kan naturligvis strikkes alene - men vi kan også lige se det sammen med et ensfarvet garn i striber!

Du finder garnet HER.
 
   
  Følg Sommerfuglen på Facebook og på Instagram
Se, hvad der sker i butikken netop nu og få de sidste varme nyheder.
                               
33 32 82 90
Man-tors 10 - 17.30, fre 10 - 18, lør 10 - 14
mail@sommerfuglen.dk
Svar indenfor 24 timer på hverdage
Sommerfuglen  |  Vandkunsten 3  | 1467 København K  |  CVR: 37 28 39 83
Ønsker du fremover ikke at modtage vores nyhedsbrev, så klik venligst her på afmeld nyhedsbrevet.